Vorig artikel Volgend artikel

Waterontharder installatie

Datum: 11 mei 2022

 

LBM Waterontharders biedt de mogelijkheid aan consumenten om de waterontharder zelf te installeren of om de installatie door ons te laten verzorgen.Als u er voor kiest om de installatie door ons te laten verzorgen heeft dit als voordeel dat de garantie verlengt word en dat het op een professionele manier wordt aangelegd.Onze monteurs hebben jarenlange ervaring in de installatietechniek zodat ze de installatie op een goede manier kunnen verzorgen.

 

Waterontharder installatie

 

Waterontharder waar te plaatsen?

Een waterontharder kan op verschillende plekken in huis worden geïnstalleerd. Door het kleine, compacte formaat van onze Aqua Boost waterontharders kunnen deze op vele plekken in huis worden geplaatst, zonder veel ruimte in beslag te nemen en zonder in de weg te staan, wat uiteraard handig is.

Bij ons heeft u een ruim assortiment aan waterontharders voor elk gezin, variërend in formaat en prestaties. Ondanks de verschillen in het formaat, zijn al onze waterontharders compact en kunnen daardoor op de meeste plekken in huis worden geplaatst. Meestal wordt een waterontharder geplaatst in de meterkast, kelder of waterput. Verder wordt de waterontharder ook vaak geplaatst in de trapkast, garage of de kruipruimte. Doordat onze waterontharders beschikken over een extern zoutvat zijn ze zeer flexibel in het plaatsen, Zo kunt u bijvoorbeeld de waterontharder in de meterkast plaatsen en het zoutreservoir op een andere plek waar u makkelijk zout bij kunt vullen.

De installatie

Bij de waterontharder installatie is het belangrijk om rekening te houden met een aantal dingen. Zo is het belangrijk om te weten wat de afmetingen van de desbetreffende waterontharder is. Hierdoor weet u of de waterontharder past in bijvoorbeeld de meterkast. De ruimte waarin de waterontharder geplaatst dient te worden is ook van groot belang, in verband met de waterafvoer natuurlijk. Bij plaatsing in bijvoorbeeld de trapkast, de kelder, garage, meterput en de kruipruimte moet er een nieuwe leiding worden aangelegd naar de waterontharder en terug naar de hoofdleiding, indien deze er nog niet is. De waterontharder moet net achter de watermeter worden aangesloten zodat u in uw heele woning kunt genieten van zacht water, Verder moet de waterontharder ook goed bereikbaar zijn, omdat deze eens in de zoveel weken bijgevuld dient te worden.

Wij adviseren altijd om vooraf goed onderzoek te doen wat voor u de perfecte locatie is. 

stuur eventueel een foto van je meterkast/andere ruimte waar je de waterontharder graag geplaatst zou willen hebben en je woonplaats naar ons via WhatsApp bedrijfsapp. Je komt dan rechtstreeks in contact met onze planner. Wij zien direct of de ontharder gaat passen en kunnen u adviseren daarna kunnen we eventueel direct een montagedatum inplannen! 

 

Deel deze pagina:

Loading...

Waarom LBM Waterontharders

  • 15 jaar garantie op de Waterontharders
  • 30 jaar garantie op de hars
  • Snelle levering 
  • Lange levensduur van onze Waterontharders
  • Zelfmontage mogelijk
  • Vakkundige installatie
  • Advies op maat
  • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button