De belangrijkste en de meest voorkomende reden waarom je een waterontharder nodig hebt is het feit dat je met een waterontharder geen kalkaanslag meer hebt. Kalkaanslag wordt over het algemeen als erg vervelend ervaren en brengt veel nadelen met zich mee. Maar wat is nou de beste waterontharder in uw situatie.

Wij zijn van mening dat een waterontharder met een ionenwisselaar de beste waterontharders zijn. Wat is een ionenwisselaar dit is de cillinder van de waterontharder deze is gevuld met allemaal kleinen ionen waar het kalk langs stroomt. Deze ionen absorberen de kalk uit het water vandaan. Door deze waterontharder te gebruiken, reken je voor eens en voor altijd af met kalkaanslag en heb je altijd zacht kalkvrij water. Hierdoor gaan alle huishoudelijke apparaten langer mee, maar ook bijvoorbeeld je cv die heeft geen kalkafzetting meer waardoor het energieverbruik aanzienlijk naar beneden gaat.

Waarom zijn dit de beste waterontharders

Wij zijn van mening dat de waterontharders met een ionenwisselaar de beste waterontharders zijn omdat deze waterontharders beschikken over ionen wie de kalk tot zich nemen. Waar bijvoorbeeld de magneet wil vermijden dat de opgeloste deeltjes zich combineren met carbonaat. Deze neemt de kalk niet uit het water maar zorgt dat de deeltjes niet aan elkaar kunnen hechten. Echter zodra het water stilstaat kunnen de deeltjes weer hechten daarom is het kalk volledig uit het water verwijderen de beste optie wat ons betreft. En zijn wij van mening dat onze waterontharders de beste waterontharders op de markt zijn. Ook zijn onze waterontharders makkelijk bedienbaar en veilig door de uitgebreide ontsmettingsmodule krijgen bacterien geen kans tot slagen.

Waarom LBM Waterontharders

  • 15 jaar garantie op de Waterontharders
  • 30 jaar garantie op de hars
  • Snelle levering 
  • Lange levensduur van onze Waterontharders
  • Zelfmontage mogelijk
  • Vakkundige installatie
  • Advies op maat
  • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button