De juiste plek voor de waterontharder?

LBM Waterontharders plaatst de waterontharders altijd op een goede toegankelijke plaats in de woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bijkeuken, trapkast garage of meterkast. Op deze plekken is de waterontharder makkelijk bereikbaar, wanneer u het zout wilt bijvullen. Of als u op vakantie gaat kunt u de vakantie regeling aanzetten.

Bij woningen met een kruipruimte is het redelijk eenvoudig om de waterontharder op de gewenste plek te plaatsen, Zonder kruipruimte word dat wat lastiger.

Voor plaatsingen in beperkte ruimtes zoals de meterkast hebben wij de Aqua Boost Duo. Deze is daar, door zijn unieke ontsmettingsmodule en extern zoutvat, bij uitstek geschikt voor.

Wij willen de waterontharder graag bij u komen monteren en in bedrijf stellen. Tevens geven je de mogelijkheid om de waterontharder zelf te monteren. Dit is ook prima mogelijk. In dat geval kunt u ons altijd bereiken ter ondersteuning ook zullen we er een duidelijke handleiding aan toevoegen wat de installatie een stuk overzichtelijker maakt. Twijfel je toch of je zelf wilt monteren, dan is wellicht slim om de montage gewoon aan ons over te laten. 
Installatie waterontharder binnen 2 weken.
Installatie waterontharder binnen 2 weken.

Montageservice LBM Waterontharder

Onze monteur is vriendelijk en geeft u een duidelijk uitleg over de werking van de waterontharder en waar je aan moet denken. Ook worden de instellingen van de waterontharder exact ingesteld op je verbruik en binnenkomende waterhardheid. Hierdoor hoef je de handleiding niet eens te openen!

Onze monteur komt vaak situaties tegen zoals bijvoorbeeld watermeters die niet goed gemonteerd zijn, waterleidingen die niet goed zijn vast gezet wat lawaai als gevolg heeft. Onze monteur is niet te beroerd om zijn handen vuil te maken en lost dit soort extra werkzaamheden gewoon voor u op. Onze monteur gaat nooit gehaast te werk wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit dat is ons motto.

Hier een aantal voordelen als u de installatie door ons laat verzorgen.

Geïnstalleerd door deskundig en gekwalificeerd personeel

KIWA-gecertificeerd aansluitmateriaal

direct zacht water

Garantie op het installatiewerk
Zelf installeren van een waterontharder

Heeft u enige kluservaring? Dan kunt u ervoor kiezen om zelf uw waterontharder te installeren. U ontvangt een duidelijke installatiehandleiding waarin de installatie stap voor stap staat uitgelegd. Ook ontvangt u een installatiekit met de benodigde materialen voor het aansluiten van de waterontharder. Uiteraard als u tegen dingen aanloopt kun u ons altijd bereiken en leiden we u door de installatie heen.

Voordelen van het zelf installeren van de waterontharder

 Besparing van montagekosten                                                 

  Volgende werkdag geleverd                                                       

Alle materialen bij de hand met de geleverde aansluitset   


Als wij de waterontharder voor je monteren dan vragen we altijd even om een foto te sturen van de locatie waar u de waterontharder zou geplaatst willen hebben. De monteur kan hierdoor van te voren de klus bekijken. Zo weten we zeker dat het gaat lukken en kunnen we eventuele obstakels gemakkelijk voorkomen.
                                       Installatie waterontharder binnen 2 weken.Waarom LBM Waterontharders

  • 15 jaar garantie op de Waterontharders
  • 30 jaar garantie op de hars
  • Snelle levering 
  • Lange levensduur van onze Waterontharders
  • Zelfmontage mogelijk
  • Vakkundige installatie
  • Advies op maat
  • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button