Service en garantie die alle verwachtingen overtreft

Positieve ervaring ontstaan uiteraard niet alleen door de beste waterontharder te leveren maar ook door goede service en dit staat daarom hoog bij ons in het vaandel.

Graag komen onze monteurs bij u langs om de Aqua Boost waterontharders te installeren. Voor onze vriendelijke monteurs met 2 rechterhanden is dit een fluitje van een cent en in 1 dagdeel al gerealiseerd.

Door de geweldige kwaliteit van onze ontharders kunnen we u een garantie aanbieden van:

- 15 jaar garantie op alle onderdelen

- 30 jaar garantie op de hars

Wilt u de garantie levensduur verlengen dit kan voor €349,- krijgt u er nog eens 5 jaar garantie bij.

Met de Aqua Boost waterontharders haalt u pure kwaliteit in huis. De Aqua Boost ontharders zijn zeer compact beschikken over een uitgebreide ontsmettingsmodule, kleurendisplay etc. kortom teveel om op te noemen. Door de uitgebreide ontsmettingsmodule bent u verzekerd van continu veilig drinkwater. Kortom zacht water zonder zorgen, geen kalkaanslag meer blije huishoudelijke apparaten, minder wasmiddel en niet te vergeten een heerlijk gevoel voor uw huid.

Wat u moet doen aan onderhoud aan het apparaat? niets eigenlijk behalve het bijvullen van zouttabletten, ongeveer 2 vullingen per persoon per jaar.

Onderhoud aan een waterontharder bevordert de levensduur van het apparaat, en uiteraard is het hygiënisch, onze waterontharders beschikken over een uitgebreide ontsmettingsmodule. Normaal Gesproken word 1 x per jaar het hele apparaat  gereinigd en nagekeken op eventuele gebreken.  Alleen zijn wij van mening dat dit door onze efficiënte en uitgebreide waterontharders ook 1x in de 2 jaar voldoende is. Wij vinden ook dat dit niet in contractvorm hoeft. Dit wil zeggen dat we u eens paar 2 jaar opbellen om te kijken of u aan een onderhoudsbeurt toe bent zonder verplichting en vervolgens deze in te plannen.

Sommige bedrijven maken een onderhoudsbeurt ingewikkelder door bepaalde onderdelen preventief te vervangen. Dit is alleen nodig bij stroomloze waterontharders vanwege de slijtage van mechanische delen . Bij de modellen die wij verkopen hoeven geen onderdelen te worden vervangen alleen wanneer nodig.

Wij geven standaard 2 jaar fabrieksgarantie op onze waterontharders, hetzelfde als van andere huishoudelijke appraten. Als wij de ontharder voor je installeren dan krijg je 15 jaar garantie. Wij weten dan zeker dat er geen fouten zijn gemaakt tijdens installatie die een storing kunnen veroorzaken. De meeste storingen zijn dan ook te wijten aan installatie fouten. Onze waterontharders zijn van zeer goede kwaliteit waardoor we deze garantie ook kunnen waarborgen.

Service en garantie | LBM Waterontharders


Wat is onderhoud aan een waterontharder ?

Als een waterontharder goed gemonteerd en ingesteld is hoeft er weinig aan te gebeuren. Het onderhoud bestaat dan ook hoofdzakelijk uit controle en schoonmaak. Hieronder een kort overzicht van de belangrijkste onderhoudswerkzaamheden:

- Het water controleren of de hardheid nog steeds gelijk is als bij de installatie.

- Mocht de hardheid zijn verandert, deze bijstellen via de mengkraan.

- Zouttabletten verwijderen uit het pekelreservoir, en deze uitspoelen en de bodem reinigen.

- Controle op lekkage van koppelingen, afsluitkranen, en afvoerleidingen

- Eventueel harscleaner aanbrengen

Een onderhoudsbeurt bestaat voornamelijk voor een groot deel uit het controleren van een aantal punten, Voor een bedrag van € 150,- nemen we uitgebreid de tijd, kijken we de gehele waterontharder na, reinigen we het hars en lopen we de instellingen na.

Waarom LBM Waterontharders

  • 15 jaar garantie op de Waterontharders
  • 30 jaar garantie op de hars
  • Snelle levering 
  • Lange levensduur van onze Waterontharders
  • Zelfmontage mogelijk
  • Vakkundige installatie
  • Advies op maat
  • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button