Waterfilter

Geniet van veilig drinkwater vrij van medicijnenresten, pesticiden, bacteriën en meer. Het waterfilter is een speciaal filter om de geur en smaak van je drinkwater te optimaliseren. Daarnaast word het water ook grondig gezuiverd van andere overige stoffen die wel en niet meetbaar zijn

Het drinkwater in Nederland is niet zo gezond als we denken. Tussen de 100.000 en 200.000 huishoudens heeft bijvoorbeeld te veel lood in het kraanwater. Bovendien bevat ons kraanwater vaak nog medicijnresten, chemicaliën, en andere metalen.

Ons waterfilter is uitvoerig getest en haalt deze stoffen uit het water, zodat jij en je gezin kunnen genieten van veilig en smaakvoller kraanwater. Het waterfilter bevorderd tevens ook de levensduur van uw waterontharder.


Loading...

De werking van ons Waterfilter

Het waterfilter bevat een speciale zilvercoating met koolstof die bacteriedodend werkt, het filter absorbeert schadelijke stoffen. De geur en de smaak van uw water zullen verbeteren. Het waterfilter dient na de watermeter maar voor de waterontharder gemonteerd te worden, Dit om ook schadelijke stoffen die invloed hebben op de levensduur van uw waterontharder te absorberen. Daardoor is het waterfilter een ideale combinatie met een waterontharder

Het Waterfilter filtert de volgende stoffen:

 

Kleurstoffen

Chloorverbindingen

Bacteriën 

Asbest

Pesticides

Antibiotica

Metalen (zoals lood)

Onderzoek van het RIVM toont aan dat deze stoffen weliswaar in een kleine concentratie voorkomen in ons leidingwater. Deze kunnen dan ook niet als schadelijk worden bestempeld, echter zijn de gevolgen op langere termijn nog onbekend. De verwachting is dat het gebruik van geneesmiddelen zal toenemen in de toekomst, hierdoor zullen de veilig concentraties in het leidingwater overschreden worden.

Waarom LBM Waterontharders

  • 15 jaar garantie op de Waterontharders
  • 30 jaar garantie op de hars
  • Snelle levering 
  • Lange levensduur van onze Waterontharders
  • Zelfmontage mogelijk
  • Vakkundige installatie
  • Advies op maat
  • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button