ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Aqua Boost Budget Large (Voor 2-7 Personen)

Advies nodig? Bel ons!
085 2006485
Product:
Aqua Boost Budget Large (Voor 2-7 Personen)
€ 849,00
Voorraad: 0
Aanvullende producten:
Aansluitset
Aansluitset
€ 99,00
Montage
Montage
€ 199,00
Zouttabletten 1 zak a 25kg
Zouttabletten 1 zak a 25kg
€ 10,00
Subtotaal: € 849,00

Geef uw water een Boost!

 • Voor 2 - 7 personen
 • Klein formaat (ideaal voor in de meterkast)
 • Standaard uitgevoerd met een by-pass kraan voor resthardheid
 • Zuinig in het zoutverbruik
 • Werkt op een veilige spanning van 12 volt
 • Laagste prijs
 • keramische besturingsklep

Aqua Boost Budget

De Budget modellen ontharders de voordeligste waterontharders. Ondanks zijn bescheiden prijs
levert u niet in op kwaliteit. Dankzij de keramische besturingsklep heeft u weinig slijtage en dat maakt hem dan ook een erg betrouwbare ontharder. Ook deze ontharder beschikt over de beproefde regeneratie techniek. 

De Aqua Boost Budget Large beschikt over een 13 liter hars cillinder.De afmeting van het zoutreservoir betreft Hoogte 44cm x ø 28cm.Door de relatief grote zoutreservoirs hoeft u niet vaak zout bij te vullen.Door het externe zoutvat is deze waterontharder zeer geschikt voor kleine ruimtes zoals in de meterkast,waterput etc. De waterontharder is geschikt voor 2 tot 7 personen of bij een maximaal waterverbruik van 220m3.Voor deze waterontharder kunt u gebruik maken van onze zouttabletten om het pekelwater op peil te houden, dit is nodig om de harscillinder te reinigen zodra deze verzadigt is. 'Twijfel niet langer en geniet van zacht water' bespaar 20% op de jaarrekening en voorkom dure reparaties door verkalkte hiushoudelijke apparaten. Bij al onze waterontharders krijgt u een voorraad aan zouttabletten.

Kenmerken

De budget ontharders beschikken niet over een ontsmettingsmodule, (Is dit zinvol in uw situatie) het toepassen van deze module hangt af van meerdere factoren. De plaatsings locatie en de temperatuur in een ruimte hebben invloed, in bijvoorbeeld een trapkast met vloerverwarming is het wel aan te raden. Wanneer een gezin meerdere maanden per jaar uit huis is, dan is deze module ook zeker een toevoeging. In de kruipruimte is het koel en heeft deze module weer minder toegevoegde waarde. Onze ontharders zijn altijd uitgevoerd met een vakantie modus, zo heeft u nooit langdurig stilstaand water in het toestel.

De ontsmettingsmodule wil zeggen, deze module maakt door middel van elektrolyse chloor aan uit regeneratiezout tijdens het regeneratieproces. Het chloor ontsmet vervolgens de harskolom zodat u bacteriegroei kunt uitsluiten. De Aqua Boost beschikt wel over deze functie.

Aanvullende producten

Bij aanvullende producten kunt ervoor kiezen om extra zout te bestellen of professionele montage door LBM Waterontharders uit te laten voeren. Mocht u de keus maken door uw waterontharder door ons te laten monteren, dan bent u een aansluitset nodig deze kunt u er bij  bestellen. Bij montage door ons word u gebeld door onze monteur die maakt vervolgens een afspraak met u, en zal u vragen een foto van uw situatie te sturen. Zodat jullie samen een geschikte plaats kunnen bepalen. Ook kunt u de keus maken om de waterontharder zelf te monteren, dan kunt u de waterontharder ook zonder aansluitset bestellen. Mocht u vragen hebben over het zelf monteren van onze waterontharders, kunt u bellen, appen en mailen naar onze helpdesk deze helpen u door de installatie heen.

Betaling

Mocht u ervoor kiezen om onze waterontharder zelf te monteren dan verzoeken we u vooraf het desbetreffende bedrag over te maken. Als u ervoor kiest om de waterontharder door ons te laten monteren dan kunt u er ook voor kiezen om bij oplevering te betalen en ontvangt u de factuur op de e-mail.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vraag er niet tussen staan of twijfelt u simpelweg nog ergens over neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke werkdag kunt u ons bereiken van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Specificaties:

   
Gewicht 20 Kg
Diameter harscilinder 26 cm
Diepte besturingsmechanisme 36 cm
Hoogte harscilinder 63 cm
Afmetingen pekelreservoirs hoogte 47cm x diameter 28 cm
Zoutvoorraad 25 Kg
Harsinhoud 13 Liter
Toepasbaar bij waterdruk 1.5 t/m 5 Bar
Doorstroomcapaciteit 2,8 m3/u
Voedingsspanning Adapter 240/24 Volt
Aantal personen 2–7
Toegestane maximale watertemperatuur 70 Graden
Besturing Elektrisch
Vakantiemodus nee
Ontsmettingsmodule nee
Geheugencapaciteit bij stroomuitval ja
Aansluiting in en uitgang 3/4 Inch

 

Gerelateerde producten

Waarom LBM Waterontharders

 • 15 jaar garantie op de Waterontharders
 • 30 jaar garantie op de hars
 • Snelle levering 
 • Lange levensduur van onze Waterontharders
 • Zelfmontage mogelijk
 • Vakkundige installatie
 • Advies op maat
 • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button