Aqua Boost Compact Mini

Advies nodig? Bel ons!
085 2006485 085 2006485

Geef uw water een Boost met onze waterontharders!

 • Groot zoutreservoir
 • 2 - 5 personen
 • Lage prijs
 • Ontsmettingsmodule
 • Alarm wanneer zout op is
 • Memory modus (bij stroomuitval blijven instellingen behouden)
 • Instellen van de resthardheid mogelijk
 • Zuinig in het zoutverbruik
 • Meest efficiënte regeneratie techniek
Product:
Aqua Boost Compact Mini
€ 849,00
Voorraad: 0
Aanvullende producten:
Aansluitset waterontharder
Aansluitset waterontharder
€ 129,95
waterontharder Installatie
waterontharder Installatie
€ 399,00
Zouttabletten 1 zak a 25kg
Zouttabletten 1 zak a 25kg
€ 10,00
Totaal:€ 849,00

Waterontharder

De Aqua Boost Compact Mini is de meest efficiënte waterontharder op de markt , en beschikt over een 12,5 liter hars cillinder. Door de grote hars cillinder is deze waterontharder meer geschikt voor grotere ruimtes. De waterontharder is geschikt voor 2 tot 5 personen of bij een waterverbruik van maximaal 140m3 per jaar. De waterontharder heeft een afmeting van 33x59x66 cm (BxDxH).Voor deze waterontharder kunt u gebruik maken van onze zouttabletten om het pekelwater op peil te houden, dit is nodig om de harscillinder te reinigen zodra deze verzadigt is. 'Twijfel niet langer en geniet van zacht water' bespaar 20% op de jaarrekening en voorkom dure reparaties door verkalkte huishoudelijke apparaten. Bij al onze waterontharders krijgt u 50kg aan zouttabletten. Een waterontharder kopen geen makkelijke beslissing bij ons vind u alle antwoorden op uw vragen. En mocht u vraag er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op.

Ontsmettingsmodule waterontharder

De ontsmettingsmodule wil zeggen, deze module maakt door middel van elektrolyse chloor aan uit regeneratiezout tijdens het regeneratieproces. Het chloor ontsmet vervolgens de harskolom zodat u bacteriegroei kunt uitsluiten. De Aqua Boost Duo beschikt over zowel een ontsmettingsmodule als over een vakantieregeling. Een ontsmettingsmodule is vooral aan te raden als u uw waterontharder op een benauwde plaats installeert zoals bijvoorbeeld in de meterkast waar bacteriegroei een grote kans van slagen heeft.  Geef uw water een Boost!

Onderhoud

Door dat deze waterontharder beschikt over een ontsmettingsmodule is er geen kans op vervuiling en of besmetting. Waardoor uw minder onderhoud nodig bent aan uw waterontharder.

Aanvullende producten

Bij aanvullende producten kunt ervoor kiezen om extra zout te bestellen of waterontharder installatie uit te besteden door LBM Waterontharders . Mocht u de keus maken om uw waterontharder door ons te laten installeren, dan bent u een aansluitset nodig deze kunt u er bij  bestellen. Bij de installatie van de waterontharder door ons word u gebeld door onze monteur die maakt vervolgens een afspraak met u, en zal u vragen een foto van uw situatie te sturen. Zodat jullie samen een geschikte plaats kunnen bepalen. Ook kunt u de keus maken om de waterontharder zelf te installeren, dan kunt u de waterontharder ook zonder aansluitset bestellen. Mocht u vragen hebben over de waterontharder installatie, kunt u bellen, appen en mailen naar onze helpdesk deze helpen u door de installatie heen. Eventueel hebben wij ook een duidelijke handleiding om de waterontharder installatie te vergemakkelijken.

Betaling

Mocht u ervoor kiezen om onze waterontharder zelf te monteren dan verzoeken we u vooraf het desbetreffende bedrag over te maken. Als u ervoor kiest om de waterontharder door ons te laten monteren dan kunt u er ook voor kiezen om bij oplevering te betalen en ontvangt u de factuur op de e-mail.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vraag er niet tussen staan of twijfelt u simpelweg nog ergens over neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke werkdag kunt u ons bereiken van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Gerelateerde producten

Afbeelding Aqua Boost Compact Maxi

Aqua Boost Compact Maxi

€ 899,00

Bekijken
Afbeelding Combideal DAB

Combideal DAB

€ 2.300,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Duo Small

Aqua Boost Duo Small

€ 749,00

Bekijken
Best verkocht
Afbeelding Aqua Boost Duo Medium

Aqua Boost Duo Medium

€ 799,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Twin

Aqua Boost Twin

Prijs op aanvraag

Bekijken
Afbeelding Combideal PEDROLLO

Combideal PEDROLLO

€ 2.300,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Duo Large

Aqua Boost Duo Large

€ 849,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Descaler

Aqua Boost Descaler

Prijs op aanvraag

Bekijken

Waarom LBM Waterontharders

 • 15 jaar garantie op de Waterontharders
 • 30 jaar garantie op de hars
 • Snelle levering 
 • Lange levensduur van onze Waterontharders
 • Zelfmontage mogelijk
 • Vakkundige installatie
 • Advies op maat
 • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button