Aqua Boost Compact Maxi

Advies nodig? Bel ons!
085 2006485 085 2006485

Geef uw water een Boost met onze waterontharders!

 • Groot zoutreservoir
 • Voor de grootverbruikers
 • Lage prijs
 • Dwang regeneratie 
 • Alarm wanneer zout op is
 • Memmory modus (bij stroomuitval blijven instellingen behouden)
 • Instellen van de resthardheid mogelijk
 • Zuinig in het zoutverbruik
 • Meest efficiënte regeneratie techniek
Product:
Aqua Boost Compact Maxi
€ 899,00
Voorraad: 0
Aanvullende producten:
Aansluitset waterontharder
Aansluitset waterontharder
€ 129,95
waterontharder Installatie
waterontharder Installatie
€ 399,00
Zouttabletten 1 zak a 25kg
Zouttabletten 1 zak a 25kg
€ 10,00
Totaal:€ 899,00

Waterontharder

De Aqua Boost Compact Maxi is de meest efficiënte waterontharder op de markt , en beschikt over een 25 liter hars cillinder. Door de grote hars cillinder is deze waterontharder meer geschikt voor grotere ruimtes. De waterontharder is geschikt voor de grootverbruikers. De waterontharder heeft een afmeting van 335x550x1060 mm (BxDxH).Voor deze waterontharder kunt u gebruik maken van onze zouttabletten om het pekelwater op peil te houden, dit is nodig om de harscillinder te reinigen zodra deze verzadigt is. 'Twijfel niet langer en geniet van zacht water' bespaar 20% op de jaarrekening en voorkom dure reparaties door verkalkte apparaten. Bij al onze waterontharders krijgt u 50kg aan zouttabletten.Een waterontharder kopen geen makkelijke beslissing bij ons vind u alle antwoorden op uw vragen. En mocht u vraag er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op.

Dwang regeneratie 

De dwangregeneratie wil zeggen, het systeem voert kleine regeneraties(spoelingen) uit. Zodat er geen bacterie groei kan ontstaan door stilstaand water. Naast het comfort van kalkvrij water wilt u uiteraard ook zorgeloos u water kunnen drinken. Deze methode voorkomt de groei van legionella in de waterontharder. Omdat leidingwater in Nederland vrij is van chloor kan er bacterie groei ontstaan, voornamelijk bij weinig water verbruik (stilstaand water). Geef uw water een Boost!

Aanvullende producten

Bij aanvullende producten kunt ervoor kiezen om extra zout te bestellen of waterontharder installatie uit te besteden door LBM Waterontharders . Mocht u de keus maken om uw waterontharder door ons te laten installeren, dan bent u een aansluitset nodig deze kunt u er bij  bestellen. Bij de installatie van de waterontharder door ons word u gebeld door onze monteur die maakt vervolgens een afspraak met u, en zal u vragen een foto van uw situatie te sturen. Zodat jullie samen een geschikte plaats kunnen bepalen. Ook kunt u de keus maken om de waterontharder zelf te installeren, dan kunt u de waterontharder ook zonder aansluitset bestellen. Mocht u vragen hebben over de waterontharder installatie, kunt u bellen, appen en mailen naar onze helpdesk deze helpen u door de installatie heen. Eventueel hebben wij ook een duidelijke handleiding om de waterontharder installatie te vergemakkelijken.

Betaling

Mocht u ervoor kiezen om de waterontharder installatie zelf uit te voeren dan verzoeken we u vooraf het desbetreffende bedrag over te maken. Vervolgens sturen wij uw waterontharder op, Als u ervoor kiest om de waterontharder installatie aan ons over te laten dan kunt u er ook voor kiezen om bij oplevering te betalen en ontvangt u de factuur op de e-mail.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vraag er niet tussen staan of twijfelt u simpelweg nog ergens over neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke werkdag kunt u ons bereiken van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Gerelateerde producten

Afbeelding Aqua Boost Duo Large

Aqua Boost Duo Large

€ 849,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Descaler

Aqua Boost Descaler

Prijs op aanvraag

Bekijken
Best verkocht
Afbeelding Aqua Boost Duo Medium

Aqua Boost Duo Medium

€ 799,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Twin

Aqua Boost Twin

Prijs op aanvraag

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Duo Small

Aqua Boost Duo Small

€ 749,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Compact Mini

Aqua Boost Compact Mini

€ 849,00

Bekijken
Afbeelding Combideal PEDROLLO

Combideal PEDROLLO

€ 2.300,00

Bekijken
Afbeelding Combideal DAB

Combideal DAB

€ 2.300,00

Bekijken

Waarom LBM Waterontharders

 • 15 jaar garantie op de Waterontharders
 • 30 jaar garantie op de hars
 • Snelle levering 
 • Lange levensduur van onze Waterontharders
 • Zelfmontage mogelijk
 • Vakkundige installatie
 • Advies op maat
 • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button