Aqua Boost Duo Large

Advies nodig? Bel ons!
085 2006485 085 2006485

Geef uw water een Boost met onze waterontharders!

 • Voor 2 - 7 personen
 • Vakantiemodus (zonder zoutverbruik)
 • Uitgebreide ontsmettingsmodule
 • Kleurenbeeldscherm
 • Inzicht in de werking van het systeem
 • Memmory modus (bij stroomuitval blijven instellingen behouden)
 • Klein formaat (ideaal voor in de meterkast)
 • Instellen van de resthardheid mogelijk
 • Zuinig in het zoutverbruik
 • Alarm als zout op is
 • Meest efficiënte regeneratie techniek
Product:
Aqua Boost Duo Large
€ 849,00
Voorraad: 0
Aanvullende producten:
Aansluitset waterontharder
Aansluitset waterontharder
€ 129,95
waterontharder Installatie
waterontharder Installatie
€ 399,00
Zouttabletten 1 zak a 25kg
Zouttabletten 1 zak a 25kg
€ 10,00
Totaal:€ 849,00

 

Waterontharder

De Aqua Boost Duo Large is de meest luxe en geavanceerde waterontharder op de markt en beschikt over een 13 liter hars cillinder.De afmeting van het zoutreservoir betreft Hoogte 44cm x ø 28cm.Door de relatief grote zoutreservoirs hoeft u niet vaak zout bij te vullen.Door het externe zoutvat is deze waterontharder zeer flexibel wat de waterontharder geschikt maakt voor kleine ruimtes zoals in de meterkast,waterput etc. De waterontharder is geschikt voor 2 tot 7 personen of bij een maximaal waterverbruik van 220m3.Voor deze waterontharder kunt u gebruik maken van onze zouttabletten om het pekelwater op peil te houden, dit is nodig om de harscillinder te reinigen zodra deze verzadigt is. 'Twijfel niet langer en geniet van zacht water' bespaar 20% op de jaarrekening en voorkom dure reparaties door verkalkte huishoudelijke apparaten. Bij al onze waterontharders krijgt u een voorraad aan zouttabletten. Een waterontharder kopen geen makkelijke beslissing bij ons vind u alle antwoorden op uw vragen. En mocht u vraag er niet bij staan neem dan gerust contact met ons op.

Vakantiemodus waterontharders

De Aqua Boost Duo Large beschikt over een vakantiemodus. Dit wil zeggen als u op vakantie gaat kunt u deze modus inschakelen zodat het systeem kleine regeneraties(spoelingen) zal uitvoeren. Zodat er geen bacterie groei kan ontstaan door stilstaand water. Naast het comfort van kalkvrij water wilt u uiteraard ook zorgeloos u water kunnen drinken. Deze methode voorkomt de groei van legionella in de waterontharder. Omdat leidingwater in Nederland vrij is van chloor kan er bacterie groei ontstaan, voornamelijk bij weinig water verbruik (stilstaand water). Het mooie van deze vakantiemodus is, de waterontharder regenereert wel maar dit zonder zout consumptie, waardoor u niet door uw zoutvoorraad heen raakt.

Ontsmettingsmodule waterontharders

De ontsmettingsmodule wil zeggen, deze module maakt door middel van elektrolyse chloor aan uit regeneratiezout tijdens het regeneratieproces. Het chloor ontsmet vervolgens de harskolom zodat u bacteriegroei kunt uitsluiten. De Aqua Boost Duo beschikt over zowel een ontsmettingsmodule als over een vakantieregeling. Een ontsmettingsmodule is vooral aan te raden als u uw waterontharder op een benauwde plaats installeert zoals bijvoorbeeld in de meterkast waar bacteriegroei een grote kans van slagen heeft.  Geef uw water een Boost!

Aanvullende producten

Bij aanvullende producten kunt ervoor kiezen om extra zout te bestellen of waterontharder installatie uit te besteden door LBM Waterontharders . Mocht u de keus maken om uw waterontharder door ons te laten installeren, dan bent u een aansluitset nodig deze kunt u er bij  bestellen. Bij de installatie van de waterontharder door ons word u gebeld door onze monteur die maakt vervolgens een afspraak met u, en zal u vragen een foto van uw situatie te sturen. Zodat jullie samen een geschikte plaats kunnen bepalen. Ook kunt u de keus maken om de waterontharder zelf te installeren, dan kunt u de waterontharder ook zonder aansluitset bestellen. Mocht u vragen hebben over de waterontharder installatie, kunt u bellen, appen en mailen naar onze helpdesk deze helpen u door de installatie heen. Eventueel hebben wij ook een duidelijke handleiding om de waterontharder installatie te vergemakkelijken.

Betaling

Mocht u ervoor kiezen om de waterontharder installatie zelf uit te voeren dan verzoeken we u vooraf het desbetreffende bedrag over te maken. Vervolgens sturen wij uw waterontharder op, Als u ervoor kiest om de waterontharder installatie aan ons over te laten dan kunt u er ook voor kiezen om bij oplevering te betalen en ontvangt u de factuur op de e-mail.

Heeft u nog vragen?

Mocht u vraag er niet tussen staan of twijfelt u simpelweg nog ergens over neem dan vrijblijvend contact met ons op. Elke werkdag kunt u ons bereiken van 9:00 uur tot 17:00 uur.

Specificaties:

   
Gewicht 20 Kg
Diameter harscilinder 26 cm
Diepte besturingsmechanisme 36 cm
Hoogte harscilinder 63 cm
Afmetingen pekelreservoirs hoogte 47cm x diameter 28 cm
Zoutvoorraad 25 Kg
Harsinhoud 13 Liter
Toepasbaar bij waterdruk 1.5 t/m 5 Bar
Doorstroomcapaciteit 2,8 m3/u
Voedingsspanning Adapter 240/24 Volt
Aantal personen 2–7
Toegestane maximale watertemperatuur 70 Graden
Besturing Elektrisch
Vakantiemodus ja
Ontsmettingsmodule ja
Geheugencapaciteit bij stroomuitval ja
Aansluiting in en uitgang 3/4 Inch

Gerelateerde producten

Afbeelding Aqua Boost Descaler

Aqua Boost Descaler

Prijs op aanvraag

Bekijken
Best verkocht
Afbeelding Aqua Boost Duo Medium

Aqua Boost Duo Medium

€ 799,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Twin

Aqua Boost Twin

Prijs op aanvraag

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Duo Small

Aqua Boost Duo Small

€ 749,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Compact Mini

Aqua Boost Compact Mini

€ 849,00

Bekijken
Afbeelding Combideal PEDROLLO

Combideal PEDROLLO

€ 2.300,00

Bekijken
Afbeelding Combideal DAB

Combideal DAB

€ 2.300,00

Bekijken
Afbeelding Aqua Boost Compact Maxi

Aqua Boost Compact Maxi

€ 899,00

Bekijken

Waarom LBM Waterontharders

 • 15 jaar garantie op de Waterontharders
 • 30 jaar garantie op de hars
 • Snelle levering 
 • Lange levensduur van onze Waterontharders
 • Zelfmontage mogelijk
 • Vakkundige installatie
 • Advies op maat
 • Montage binnen 2 weken
Bekijk alle waterontharders
 
Button